Ніколи не робила бізе в мікрохвильовці, а в духовці — багато разів.
Підкупило в цьому рецепті те, що випікаються миттєво. Вірити цьому мозок
не хотів, бо в духовці — це процес надто довгий, а тут — 1 хвилина… От і
спробувала:)
Бісквіт
яйця 2 шт.
борошно 3 ст.л.
цукор 3 ст.л.
Пташине молоко
яєчні білки 4 — 5 шт.
цукор 4 — 5 ст.л.
вода або сік 150 мл.
желатин 20 гр.
Фрукти — ягоди по сезону і смаку, у мене ківі і абрикос
Осінь – період, коли ми масово йдемо до лісу й збираємо гриби. Хтось
робить це зі «спортивного інтересу», а для іншого це – значна допомога у
харчуванні. Як би там не було, але щороку зведення з надзвичайних подій
рясніють повідомленнями про отруєння грибами. Для де- кого такий обід
закінчується фатально. До того ж, отруюються не лише неїстівними
грибами, до хвороби і навіть смерті можуть призвести і їстівні, якщо їх
зібрати поблизу шосейних доріг, великих металургійних підприємств. Адже
гриби мають здатність нагромаджувати у собі отруйні речовини з повітря і
грунту та зазнавати біохімічних змін. Існує багато версій щодо
придатності грибів до вживання.
Склад:
тісто :
молоко або вода 300 мл.
масло або маргарин 150 гр.
борошно 300 мл.
яйця 5-6 шт.
цукор 2 ст. л.
сіль дрібочка
крем:
молоко 200 мл.
яйце 1 шт.
борошно 2 ст. л. з чубчиком
маргарин або масло 200 гр.
цукор 200 мл.
какао 3 ст. л.