Четвер
21.11.2024
10:30
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
Овочі [2]
Каші [0]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Гарніри » Овочі

Картопляна запіканка по - французьки
Опис:
Картоплю нарізати півкільцями чи кільцями, цибулю півкільцями. Сир натерти на терці.
Форму для запікання змастити олією і на дно викласти шар картоплі — черепицею.
На картоплю шар цибулі.
Посипати сиром — не дуже багато.
Шари повторювати доки не закінчаться усі продукти, злегка придавлюючи, не забуваючи трохи солити і перчити.
Верхній шар — сир.
Яйця добре збити, додати вершки чи молоко.
Залити нашу запіканку. Посипати травами.
Накрити форму фольгою і поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
За годину фольгу зняти і залишити ще на 15-20 хвилин до зарум'янювання.
Вийняти з духовки і дати охолоти. Усе!
Запіканка готова.
Смачного!
Якщо трохи рідини залишиться, то її можна злити.

Джерело: http://cookorama.net/blog/drugi/530.html
Категорія: Овочі | Додав: Машенька-84- (22.10.2010) | Автор: Маша E
Переглядів: 1045 | Теги: сир, картопля, запіканка, яйця, цибуля, молоко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024