Опис:
Картоплю нарізати півкільцями чи кільцями, цибулю півкільцями. Сир натерти на терці.
Форму для запікання змастити олією і на дно викласти шар картоплі — черепицею.
На картоплю шар цибулі.
Посипати сиром — не дуже багато.
Шари повторювати доки не закінчаться усі продукти, злегка придавлюючи, не забуваючи трохи солити і перчити.
Верхній шар — сир.
Яйця добре збити, додати вершки чи молоко.
Залити нашу запіканку. Посипати травами.
Накрити форму фольгою і поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
За годину фольгу зняти і залишити ще на 15-20 хвилин до зарум'янювання.
Вийняти з духовки і дати охолоти. Усе!
Запіканка готова.
Смачного!
Якщо трохи рідини залишиться, то її можна злити.