Опис:
М'ясо добре помити.
Моркву почистити і порізати на палички.
Часник
почистити, якщо дуже великий зубець, розрізати.
Гострим ножем зробити
глибокі надрізи і нашпигувати наше м'ясо морквою і часником.
Із спецій
робимо маринад, все з'єднати, залити соняшниковою олією, перемішати.
Натерти м'ясо маринадом, залишити на годину.
Ще раз натерти і в рукав
для запікання.
Поставити у форму, може витікати сік.
Запікати в духовці
при 200 градусах 1 годину.
Потім рукав зверху розрізати, краї закрутити і
ще в духовку щоб зарум'янилося — 20-30 хвилин.
Нарізувати не гарячим.
Всі спеції взяті із цього прекрасного набору.
Бажаю всім гарного апетиту!!!