Четвер
21.11.2024
10:50
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
З м’яса [1]
З птиці [0]
З риби і морепродуктів [0]
З овочів [0]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Основні страви » З м’яса

Свинина з рукава,смачно, ніжно, соковито...
Опис:
М'ясо добре помити.
Моркву почистити і порізати на палички.
Часник почистити, якщо дуже великий зубець, розрізати.
Гострим ножем зробити глибокі надрізи і нашпигувати наше м'ясо морквою і часником.
Із спецій робимо маринад, все з'єднати, залити соняшниковою олією, перемішати.
Натерти м'ясо маринадом, залишити на годину.
Ще раз натерти і в рукав для запікання.
Поставити у форму, може витікати сік.
Запікати в духовці при 200 градусах 1 годину.
Потім рукав зверху розрізати, краї закрутити і ще в духовку щоб зарум'янилося — 20-30 хвилин.
Нарізувати не гарячим. Всі спеції взяті із цього прекрасного набору.
Бажаю всім гарного апетиту!!!

Джерело: http://cookorama.net/blog/meatdishes/327.html
Категорія: З м’яса | Додав: Машенька-84- (27.09.2010) | Автор: Маша E
Переглядів: 922 | Коментарі: 9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024