Форму для запікання, у мене 23, змастити маслом і присипати борошном, поставити в холодильник.
Духовку нагріти до 180 — 200 гр. Яйця збивати міксером до збільшення маси, поступово добавити цукор, не перестаючи збивати. Весь процес має зайняти десь 8 хв. Добавити борошно і швидко, але акуратно, від країв до середини, зверху вниз перемішати, щоб не залишилось грудочок.
Залити тісто в форму і в духовку, печеться швидко. Дати остигнути в формі в духовці. Форма у мене роз'ємна, бортики розпустити, корж від'єднати від дна, але не забирати з форми, бортики знову защепнути.
Пропитати тісто сиропом, у мене полуничний. Це робити не обов'язково, але ми любимо " мокрі " бісквіти. Фрукти порізати і викласти на тісто. Фруктів беріть більше ніж у мене на фото. В воду чи сік добавили желатин і нагріти, але не дати закипіти. Я це роблю в МХ. Дати остигнути.
Білки збивати міксером, десь 4 хв. Потім поступово добавляти цукор і збивати ще 5 хв.
Тепер беремо наш желатин з водою і не перестаючи збивати, легенько вливаємо його до білків, добре збити, десь 4 — 5 хв. Виливаємо поверх фруктів, прикрасити за бажання, я посипала кокосовою стружкою. Відправляємо в холодильник на декілька годин, точно час не засікала. Бажаю всім приємного апетиту