Четвер
21.11.2024
11:26
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
Торти [2]
Рулети і тістечка [1]
Печиво [1]
Кекси і мафіни [0]
Солодкі пироги [0]
Піци, не солодкі пироги [1]
Пиріжки, булочки [0]
Хліб [0]
Млинці та оладки [0]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Випічка » Торти

Торт " Пташине молоко " з фруктами
Форму для запікання, у мене 23, змастити маслом і присипати борошном, поставити в холодильник.
Духовку нагріти до 180 — 200 гр.
Яйця збивати міксером до збільшення маси, поступово добавити цукор, не перестаючи збивати. Весь процес має зайняти десь 8 хв.
Добавити борошно і швидко, але акуратно, від країв до середини, зверху вниз перемішати, щоб не залишилось грудочок.
Залити тісто в форму і в духовку, печеться швидко. Дати остигнути в формі в духовці.
Форма у мене роз'ємна, бортики розпустити, корж від'єднати від дна, але не забирати з форми, бортики знову защепнути.
Пропитати тісто сиропом, у мене полуничний. Це робити не обов'язково, але ми любимо " мокрі " бісквіти.
Фрукти порізати і викласти на тісто. Фруктів беріть більше ніж у мене на фото.
В воду чи сік добавили желатин і нагріти, але не дати закипіти. Я це роблю в МХ. Дати остигнути.
Білки збивати міксером, десь 4 хв. Потім поступово добавляти цукор і збивати ще 5 хв.
Тепер беремо наш желатин з водою і не перестаючи збивати, легенько вливаємо його до білків, добре збити, десь 4 — 5 хв.
Виливаємо поверх фруктів, прикрасити за бажання, я посипала кокосовою стружкою.
Відправляємо в холодильник на декілька годин, точно час не засікала.
Бажаю всім приємного апетиту

Джерело: http://cookorama.net/blog/vupichka/2607.html
Категорія: Торти | Додав: Машенька-84- (28.10.2010) | Автор: Маша E
Переглядів: 1756 | Теги: фрукти, пташине молоко, желатин, бісквіт, тісто, яйця, випічка, торт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024