Вівторок
01.07.2025
12:14
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
Торти [2]
Рулети і тістечка [1]
Печиво [1]
Кекси і мафіни [0]
Солодкі пироги [0]
Піци, не солодкі пироги [1]
Пиріжки, булочки [0]
Хліб [0]
Млинці та оладки [0]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Випічка » Торти

Торт " Дамські пальчики " з заварним кремом
Опис:
Торт «Дамські пальчики» готується так:
Молоко, масло, цукор, сіль з'єднати в каструльці і довести до кипіння.
Поступово додати просіяне борошно, постійно помішуючи.
Варити 2 хвилини, постійно помішувати, щоб не було грудочок.
Масу зняти з вогню і остудити до 70-80 градусів.
Додати по одному! яйця і добре перемішувати.
Отримаємо однорідну, в'язку масу.
Духовку нагріти до 180-200 градусів.
Деко застелити пекарським папером, злегка змастити олією.
За допомогою кондитерського шприца або мішка видушувати тоненькі полоски — пальчики.
Випікати до готовності десь 30-40 хвилин.
Наші " пальчики " мають зарум'янитись і на пухнути.
Нехай охолоне в духовці, кришку не відкривати.
Охоловші " пальчики " зняти з дека.
Крем:
Всі інгредієнти для крему, крім борошна і яйця, з'єднати і перемішати в каструльці.
Довести до кипіння і поступово додавати муку, мішати, щоб не було грудочок.
Яйце добре збити і додати до нашої маси, добре перемішати.
Коли крем вистигне, можна перемащувати наш тортик.
В мене вийшло три «коржі » по п'ять «пальчиків».
Прикрасити по бажанню.
Я з залишків заварного тіста спекла маленькі еклерчики і ними прикрасила торт.
Готовому торту дати " відпочити " декілька годин.
Всім приємного апетиту!!!

Джерело: http://cookorama.net/blog/vupichka/89.html
Категорія: Торти | Додав: Машенька-84- (24.07.2010) | Автор: Маша E
Переглядів: 2522 | Теги: дамські пальчики, торт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2025