Опис:
Торт «Дамські пальчики» готується так:
Молоко, масло, цукор, сіль з'єднати в каструльці і довести до кипіння. Поступово додати просіяне борошно, постійно помішуючи.
Варити 2 хвилини, постійно помішувати, щоб не було грудочок.
Масу зняти з вогню і остудити до 70-80 градусів.
Додати по одному! яйця і добре перемішувати. Отримаємо однорідну, в'язку масу.
Духовку нагріти до 180-200 градусів.
Деко застелити пекарським папером, злегка змастити олією. За допомогою кондитерського шприца або мішка видушувати тоненькі полоски — пальчики. Випікати до готовності десь 30-40 хвилин. Наші " пальчики " мають зарум'янитись і на пухнути. Нехай охолоне в духовці, кришку не відкривати. Охоловші " пальчики " зняти з дека.
Крем:
Всі інгредієнти для крему, крім борошна і яйця, з'єднати і перемішати в каструльці. Довести до кипіння і поступово додавати муку, мішати, щоб не було грудочок.
Яйце добре збити і додати до нашої маси, добре перемішати.
Коли крем вистигне, можна перемащувати наш тортик.
В мене вийшло три «коржі » по п'ять «пальчиків».
Прикрасити по бажанню.
Я з залишків заварного тіста спекла маленькі еклерчики і ними прикрасила торт.
Готовому торту дати " відпочити " декілька годин.
Всім приємного апетиту!!!