Четвер
21.11.2024
11:04
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
Овочі [2]
Каші [0]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Гарніри » Овочі

Картопля запечена під соусом
Опис:
Картоплю почистити і, якщо потрібно, порізати шматочками, відварити до готовності, в кінці посолити.
Трохи охолодити і викласти у форму для запікання.
Залити заливкою.
Посипати тертим сиром.
Запікати 15 хвилин до появи рум'яної шкірочки.
Заливка:

Сметану, молоко, подрібнений часник і усі спеції з'єднати і перемішати.
Готово.
Бажаю усім смачного!!!

Джерело: http://cookorama.net/blog/drugi/1801.html
Категорія: Овочі | Додав: Машенька-84- (27.09.2010) | Автор: Маша E
Переглядів: 1231 | Коментарі: 4 | Теги: часник, сир, соус, картопля, Спеції, трави, сметана, молоко, бараболя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024