Четвер
30.01.2025
00:51
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
Торти [2]
Рулети і тістечка [1]
Печиво [1]
Кекси і мафіни [0]
Солодкі пироги [0]
Піци, не солодкі пироги [1]
Пиріжки, булочки [0]
Хліб [0]
Млинці та оладки [0]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Випічка » Печиво

Печиво " Валентинки "
З борошна, масла, цукру, яйця замісити тісто і на 30 хвилин відправити до холодильника.
Тісто розкачати, видавити фігурки сердечок.
Викласти на протвень, пекти10 — 15 хв..- 180 — 200 гр.Обережно, можуть дуже швидко підгоріти.
Білок для глазурі трохи збити, додати цукрову пудру і барвник.
Остиглі печеньки розфарбувати глазурью.
Через 15-20 хв. вони підсохнуть.
Бажаю усім приємного апетиту!!!

Звісно можна робити не тільки сердечка.
Якщо не любите користуватися барвниками, використовуйте шоколад, білу глазур, або буряковий сік.

Джерело: http://Журнал
Категорія: Печиво | Додав: Машенька-84- (22.04.2010) | Автор: Маша E
Переглядів: 791 | Теги: масло, св.Валентин, яйце, маргарин, печиво | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2025