Четвер
21.11.2024
17:26
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
З шоколаду [1]
З фруктів і ягід [0]
З молока, сиру, яєць [1]
Желе, муси [1]
Креми [1]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Десерти » Желе, муси

Желе " Зебра "
В 400 мл теплої води розвести 1 столову ложку желатину, додати каву, цукор за смаком.
В 100 мл теплої води розвести ще 1 столову ложку желатину, додати молоко і какао, можна цукор.
В 100 мл теплої води знов розвести 1 столову ложку желатину, додати згущене молоко.
Зачекати поки все охолоне.
Залити шар кави, поставити в холодильник до повного застигання.
Шар згущеного молока — в холодильник, шар какао-в холодильник.
І так по порядку до кінця.
Желе «Зебра»
готове — Всім смачного!!!

Джерело: http://подруга
Категорія: Желе, муси | Додав: Машенька-84- (22.04.2010) | Автор: Маша E
Переглядів: 1138 | Коментарі: 1 | Теги: желе, молоко, кава, згущонка, желатин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024