Четвер
21.11.2024
17:32
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Домашній клуб
Головна Реєстрація Вхід
Кулінарія »
Меню сайту

Категорії розділу
З шоколаду [1]
З фруктів і ягід [0]
З молока, сиру, яєць [1]
Желе, муси [1]
Креми [1]

Наше опитування
Звідкілля Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Статті » Десерти » Креми

Домашній сир-крем "Маскарпоне" (без вершків)
Потрібно:Сир домашній — 200 г
Сметана домашня густа або магазинна 30% — 200 мл
Сир перетерти через металеве сито.
Додати сметану і взбивати міксером на малих оборотах до однорідної маси без комочків, щоб получився крем.
Вийде легка та дуже ніжна маса

Хотіла приготувати торт «Тірамісу», але не знайшла вершків, тому й вирішила зробити «Маскарпоне» зі сметаною і вийшло досить не погано. Сам сир-крем виходить нейтральним, його можна додавати як до десертів, так і до салатів.
Категорія: Креми | Додав: Alter_Ego (25.03.2010) | Автор: Іра
Переглядів: 1124 | Коментарі: 5 | Теги: десерт, фото, крем, сир, рецепт, салат, сыр, швидко, сметана, легко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024